Romanian English

Despre noi

Suntem o companie dinamică, în continuă dezvoltare, bazându-ne activitatea pe principii şi valori bine definite, scopul nostru fiind acela de a veni în întâmpinarea clienţilor şi de a le oferi servicii prompte, de o calitate ireproşabilă.
Vă oferim servicii integrate de contabilitate, resurse umane şi salarizare, consultanţă financiar contabilă şi fiscală.
Echipă noastră este formată din profesionişti bine pregătiţi, cu experienţă, energie şi entuziasm.
În activitatea noastră punem accent pe acurateţe, comunicare, identificarea şi îndeplinirea cerinţelor clienţilor noştri, soluţii aplicate nevoilor punctuale ale fiecărui client în parte, calitatea şi profesionalismul în afaceri, experienţă acumulată.
Oferim servicii personalizate, adaptate fiecărui client, iar în acest sens facem oferte personalizate, croite pe profilul şi necesităţile fiecăruia şi le negociem în mod individual.
Pentru orice alte detalii şi pentru o discuţie informală şi deschisă referitoare la serviciile noastre de externalizare a contabilităţii, şi nu numai, vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi.

De ce sa optez pentru externalizarea serviciilor de contabilitate?
Iată o întrebare pe care probabil că mulţi dintre dumneavoastră v-aţi adresat-o. În economia actuală modernă externalizarea serviciilor contabile a devenit o necesitate pentru toţi agenţii economici. Din punct de vedere comercial, “externalizarea departamentului de contabilitate”, numită de specialişti “Accounting Outsourcing”, reprezintă o alternativă benefică pentru economii semnificative în bugetele multor companii din România. În cazul unei companii care deţine un departament de contabilitate, este importantă eliminarea grijilor legate de angajaţi, de salariile angajaţilor care lucrează în departament, de condiţiile pe care firmă le poate pune la dispoziţie.
Analizând raportul calitate preţ, externalizarea serviciilor de contabilitate devine o soluţie foarte bună din toate punctele de vedere. Astfel, în cazul identificării unei probleme majore, persoanele responsabile de departamentul de contabilitate au că soluţie apelarea la cunoştinţe din exteriorul companiei. Însă, dacă firmă apelează la o companie prestatoare de servicii din domeniul financiar contabil, cu siguranţă nu se vor ivi situaţii dificile, întrucât consultanţii din cadrul acesteia sunt disponibili ori de câte ori îi contactaţi, nu îşi iau zile libere, şi lucrează cât este nevoie fără a cere mărire de salariu. Cheltuielile sunt deductibile integral, deoarece se vă emite firmei o factură lunară de prestări servicii de contabilitate.
Prin externalizarea departamentului de contabilitate se realizează o centralizare a tuturor informaţiilor din cadrul companiei. Externalizarea serviciilor de contabilitate şi personal este o soluţie care conferă firmelor posibilitatea de a avea rezultate cu costuri minime şi în acelaşi timp, suportul unor experţi în domeniu, evitând în acest fel surprizele neplăcute oferite de schimbările continue din legislaţie.

Conţinutul externalizării contabilităţii, în principiu constă în:


•  contabilitate continuă pe bază documentelor contabile furnizate de client, în conformitate cu legislaţia contabilă şi fiscală în vigoare
•  asigurarea unei asistenţe permanenţe pentru client în relaţia cu insitutiile publice
•  elaborarea şi depunerea declaraţiilor fiscale şi a situaţiilor financiare obligatorii prin lege
•  reprezentarea clientului în faţă inspectorilor fiscali
•  elaborarea de rapoarte periodice centralizate, adaptate cerinţelor clienţilor
•  elaborarea rapoartelor solicitate în cazul consolidaţiilor de grup ale clienţilor
•  redactarea de rapoarte specializate GAAP său IAS/IFRS în conformitate cu cerinţele clientului
•  pregătirea documentelor necesare în cazul auditurilor financiare la sediul clientului şi cooperarea cu auditorii
•  acordarea de consultanţă pentru reorganizarea proceselor şi fluxurilor financiare şi contabile ale clientului.


Pentru orice alte detalii și pentru o discuție informala, neangajantă si deschisă referitoare la serviciile noastre de externalizare a contabilitații, vă rugam nu ezitați să ne CONTACTAȚI.

 

 
Romanian English